Over ons

Koopt, beheert, verhuurt en verkoopt commercieel vastgoed

Interessant
Interesting Vastgoed koopt, beheert, verhuurt en verkoopt commercieel vastgoed. We bouwen op vernieuwende wijze aan een portefeuille met interessante vastgoedproposities.

Locatiegedreven belegger
Ons werkgebied loopt langs de lijn Rotterdam, Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en strekt zich uit tot in België. Hier kennen we de potenties. We weten als locatiegedreven belegger waar we projecten met een uitstekende risico- en rendementsverhouding kunnen realiseren. We weten waar en we weten ook hoe. Beleggen en ontwikkelen gaan bij Interesting Vastgoed hand in hand.

Ontwikkelende belegger, beleggende ontwikkelaar
Interesting Vastgoed, eigendom van De Koning Beleggingen B.V., participeert risicodragend in en voegt waarde toe aan projecten en locaties die op termijn renderen. Interesting Vastgoed onderneemt samen met haar aandeelhouders als ontwikkelende belegger en als beleggende ontwikkelaar. Daarmee nemen we een unieke positie in op de markt.

Toon de Koning (1944)

Lid van de directie | Algemeen Directeur

Toon de Koning is algemeen directeur van Interesting Vastgoed BV in Eindhoven. De Koning is oprichter en naamgever van bouwbedrijf Stam + de Koning dat hij eind jaren negentig verkocht aan VolkerWessels, waarna hij toetrad tot de directie van VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling Nederland BV. Hij bouwde met de Regent de eerste woontoren in Eindhoven.Na twintig jaar nam De Koning eind 2018 afscheid als directielid VolkerWessels.

Delphy de Koning (1979)

Lid van de directie | Asset manager

Opgegroeid in de wereld van de bouw en vastgoed. Na een carrière als ondernemer is Delphy sinds 2015 in dienst getreden bij Interesting Vastgoed. Als asset manager bij Interesting Vastgoed is Delphy mede het commerciële gezicht in Eindhovense regio en op Strijp S.

Ir. Maarten Bloks (1984)

Projectontwikkelaar

Maarten is met ingang van augustus 2019 bij Interesting Vastgoed aan de slag als projectontwikkelaar. Hij is afkomstig van SDK Vastgoed. Als ontwikkelaar legt hij zich vooral toe op woningbouw. Bij Interesting Vastgoed neemt hij onder andere de volgende projecten voor zijn rekening: Eurostaete in Eindhoven en Nieuw Ginneken in Breda.

Linda van Os - Vissers (1983)

Financieel Manager

Lara Timmermans (1993)

Locatie Manager

Julia van der Muuren (1998)

Office Manager

Julia is sinds juli 2019 werkzaam bij Interesting Vastgoed. Hiervoor heeft zij gewerkt op het Summa College, waar ze ook de secretaresse opleiding heeft gevolgd. Julia ondersteunt het team van Interesting Vastgoed met uiteenlopende secretariële werkzaamheden.