Over ons

Koopt, beheert, verhuurt en verkoopt commercieel vastgoed

Interessant
Interesting Vastgoed koopt, beheert, verhuurt en verkoopt commercieel vastgoed. We bouwen op vernieuwende wijze aan een portefeuille met interessante vastgoedproposities.

Locatiegedreven belegger
Ons werkgebied loopt langs de lijn Rotterdam, Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en strekt zich uit tot in België. Hier kennen we de potenties. We weten als locatiegedreven belegger waar we projecten met een uitstekende risico- en rendementsverhouding kunnen realiseren. We weten waar en we weten ook hoe. Beleggen en ontwikkelen gaan bij Interesting Vastgoed hand in hand.

Ontwikkelende belegger, beleggende ontwikkelaar
Interesting Vastgoed, eigendom van De Koning Beleggingen B.V., participeert risicodragend in en voegt waarde toe aan projecten en locaties die op termijn renderen. Interesting Vastgoed onderneemt samen met haar aandeelhouders als ontwikkelende belegger en als beleggende ontwikkelaar. Daarmee nemen we een unieke positie in op de markt.

Toon de Koning (1944)

Algemeen Directeur

Als oprichter van Stam & de Koning Vastgoed en Bouw, nu onderdeel van Volker Wessels , heeft Toon diverse grootschalige (her)ontwikkelingen geïnitieerd en gerealiseerd waaronder o.a. het voormalige Philipsterrein Strijp-S, het Regentkwartier en de Lichttoren te Eindhoven, Brandenvoort in Helmond, Hofdael en Overburcht te Geldrop. Toon is eigenaar van diverse internationale vastgoedbedrijven en heeft een zetel in de hoofddirectie van Volker Wessels Vastgoed.

Marco Zajec (1967)

Financieel Directeur

Financieel Directeur Na een carrière bij BDO Accountants is Marco in dienst getreden bij Stam & De Koning. Als financieel directeur heeft hij de groei van dit bedrijf mede mogelijk gemaakt. Als financieel directeur is Marco onder andere verantwoordelijk voor de administratie en verslaglegging. Marco is ook op interim basis actief binnen bouw- en vastgoed gerelateerde ondernemingen.

Delphy de Koning (1979)

Lid van de directie | Asset manager

Opgegroeid in de wereld van de bouw en vastgoed. Na een carrière als onderneemster is Delphy sinds 2015 in dienst getreden bij Interesting Vastgoed. Als asset manager bij Interesting Vastgoed is Delphy mede het commerciële gezicht in Eindhovense regio en op Strijp S.

Hans Noordzij (1953)

Senior manager vastgoed- en beheer

Brede ervaring in vastgoed beheer en ontwikkeling en sinds december 2017 in dienst bij Interesting Vastgoed als senior manager.