Eurostaete

Eurostaete, Eindhoven
Deze herontwikkeling geldt als de afronding van Hartje Eindhoven. Dit hoogwaardige appartementencomplex bestaat uit 480 huurwoningen met op de benedenverdieping een levendige plint waar diverse functies gerealiseerd gaan worden zoals bijvoorbeeld een koffiecorner, fietsenreparateur, stomerij enz.
Het huidige kantoor Eurobuilding/Ziggogebouw op deze locatie wordt gesloopt en maakt plaats voor een toren van 100 meter hoog en twee bouwblokken waarop een daktuin word gerealiseerd. Met dit project dragen wij bij aan het betaalbaar wonen in Hartje Eindhoven en aan de doorontwikkeling van een historische stadskern.

Eurostaete is een bijzonder project op een bijzondere plek. Interesting Vastgoed voegt kwaliteit en daarmee waarde toe aan een belangrijk visitekaartje van de stad. Een visitekaartje dat bovendien de verbinding versterkt tussen Strijp S en het centrum van de stad. Deze ontwikkeling wordt gekoppeld aan de vormgeving van een aantrekkelijke herinrichting van de ruimte die ontstaat tussen het PSV stadion en Eurostate (zie: PSV TV Compound).