12 september 2023

Union street verkoopt ‘Obelisk’ aan GeT Obelisk B.V.

GeT Obelisk B.V. heeft het gebouw ‘Obelisk’ gelegen aan de Marconilaan 6-16 in Eindhoven aangekocht. Het gebouw bestaat uit zes bouwlagen en beslaat een totale oppervlakte van circa 3.600 m2 v.v.o kantoorruimte met 75 parkeerplaatsen Het gebouw is volledig verhuurd aan iO The Netherlands B.V..

De transactie is tot stand gekomen in samenwerking met Interesting Vasgoed B.V.. Als gerenommeerd ontwikkelaar en belegger heeft Interesting Vastgoed B.V. een grote aanwezigheid als het gaat om binnenstedelijke beleggingen en herontwikkelingen met een voorliefde voor Eindhoven vanwege haar roots. Interesting Vastgoed B.V heeft jarenlange ervaring in Eindhoven, maar onder andere ook in Breda, Tilburg en Den Bosch. Recentelijk is Interesting Vastgoed B.V. gestart met de (her)ontwikkeling van ‘Eurostaete’ naast het PSV-stadion. 

GeT Obelisk B.V. en Interesting Vastgoed B.V. werden commercieel geadviseerd door Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. Union Street werd bijgestaan door Spring Real Estate en Loyens & Loeff.

Obelisk Eindhoven