Over ons

Interesting Vastgoed koopt, beheert,verhuurt en verkoopt commercieel vastgoed. We bouwen op vernieuwende wijze aan een portefeuille met uitsluitend interessante vastgoedproposities.

Ons werkgebied loopt langs de lijn Rotterdam, Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en strekt zich uit tot in België. Het is een regio die we kennen. De mensen, de ondernemers, het vastgoed: we kennen de potenties en we kennen ook de risico’s. Als locatiegedreven belegger met een jarenlange ervaring, weten we waar we projecten met een uitstekende risico- en rendementsverhouding kunnen realiseren. We weten waar en we weten ook hoe. Beleggen en ontwikkelen gaan bij Interesting Vastgoed namelijk hand in hand.

Interesting Vastgoed, participeert risicodragend in en voegt waarde toe aan projecten en locaties die op termijn renderen. We ondernemen samen met onze aandeelhouders als ontwikkelende belegger en als beleggende ontwikkelaar. Daarmee nemen we een unieke positie in op de markt.
“We staan open minded in de samenleving, nieuwe relaties en opportuniteiten kunnen daarom rekenen op een warm welkom. “

Toon de Koning | 1944

Algemeen Directeur

Toon de Koning is oprichter en naamgever van bouwbedrijf Stam + de Koning dat hij eind jaren negentig verkocht aan VolkerWessels. Hij trad toe tot de directie van VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling Nederland BV. Hij bouwde met de Regent de eerste woontoren in Eindhoven en speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van Strijp- S. Na twintig jaar nam De Koning eind 2018 afscheid als directielid van VolkerWessels.

Delphy de Koning
Directie

Delphy is opgegroeid in de wereld van de bouw en vastgoed. Na een carrière als ondernemer is ze in 2015 in dienst getreden bij Interesting Vastgoed. Delphy is het commerciële gezicht in de Eindhovense regio en op Strijp- S. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor finance en relatiebeheer.
Linda van Os – Vissers
Financieel manager

Linda van Os – Vissers is onze financieel manager. Dat doet ze met een ruime bagage in de financiële- en accountantswereld. Linda is verantwoordelijk voor het beheer van alle financiële middelen bij Interesting Vastgoed.
Maarten Bloks
Ontwikkeling manager

Maarten is al meer dan vijftien jaar actief in de gebiedsontwikkeling. Zijn focus als ontwikkelingsmanager ligt op de projectontwikkeling en met name op de woningbouw. Maarten werkt sinds 2019 bij Interesting Vastgoed en daarvoor onder meer bij VolkerWessels.
Julia van der Muuren
Secretaresse|office

Als officemanager en directiesecretaresse houdt Julia zich onder meer bezig met het beheer van onze dossiers en de ondersteuning van de projectontwikkeling. Julia is ons team in 2019 komen versterken.
Lara Timmermans
Locatie|office manager

Als locatiebeheerder begeleidt Lara onze projecten. Lara is een creatieve duizendpoot die ons op een breed terrein ontzorgt. Officemanagement, beheer van panden, ondersteuning van de projectontwikkeling, marketing en communicatie: Lara doet het allemaal.
Adriaan van Straten
Commercieel manager

Adriaan leerde de bouw kennen in de aannemerswereld. Hij deed veel ervaring op als commercieel verantwoordelijke bij verschillende ondernemingen tot hij in 2021 werd aangesteld als commercieel manager bij Interesting Vastgoed.