16 november 2023

Bouw appartementen in het project Genderkwartier gestart!

Op 27 oktober is de bouw gestart van Symphonie , het eerste woongebouw in het project Genderkwartier een ontwikkeling van Interesting Vastgoed. “De eerste stap naar 196 appartementen in Veldhoven Dorp als onderdeel van de woningbouwversnelling in onze Brainportregio, waar wij als ontwikkelaar van waarde meer dan trots op zijn!”

Wethouder Caroline van Brakel van de Gemeente Veldhoven gaf het officiële startschot op de bouwplaats.  De bouw van Symphonie, met 40 luxe koopappartementen voor een brede doelgroep,  is het eerste van vier gebouwen die dit gebied klank gaan geven!

Voor dit feestelijke moment waren de kopers uitgenodigd om alvast kennis te maken met hun toekomstige buren en ook geïnteresseerden waren welkom.

Ben je ook op zoek naar klasse, wonen in groene parkachtige omgeving, loopafstand van alle dorpse voorzieningen, maar ook de nabijheid van de bedrijvigheid van Brainport Eindhoven? Kortom klinkt wonen in Genderkwartier je als muziek in de oren, kijk op www.woneningenderkwartier.nl voor het actuele aanbod. Er zijn nog enkele appartementen te koop!

Deze 1e fase van Genderkwartier is een ontwikkeling van Interesting Vastgoed BV  uit Eindhoven en wordt gerealiseerd  door van Santvoort Bouw BV  uit Veldhoven.  De 2e fase (100 woningen) zullen beide partijen in samenwerking ontwikkelen en realiseren.

Symphonie

Symphonie

Symphonie

Symphonie